Skip navigation

aku

ibuku


aku+bapak

ene1

ktpniniblk2

akiomon3

ninionoh3

keluarga.jpg

patirtan nu ngawaluyakeun ka jalma
meunang berkah ti rahman jeung rohimna nu ngusik malikkeun
hirupna mahluk, sok sanajan ngan saukur lentah
sanajan mahluk leutik, surti kana fungsi dirina,
kum melendang di alam panyabaan
narima sajatina narima kana kabagusan jeung dina gorengna
dian tawis nu kaalaman nu can kaalaman ku sadayana
cak bit cup
nista maja utama
kabeh ge bakal kabagean

boh kanugrahan boh kamusibatan
boh dina karaharjan boh dina kamalaratan

keun bae ujang, ….
temrakeun wae paroman nu alus,
nu matak reueus batur
mungguhing mahluk da kabeh ge aya tugasna masing-masing
najan poe ieu ngan kakara kararaban sangu sabungkus
keun ulah ceurik batin … teu kuat otak mah, masih keneh
aya hate…teu kuat hate ulah ceu rich

bral gera miang ka medan perwira teh…
dodoza pasti aya , serengehan we eta mah
ngan duka ka mana ….teangan we eta kusuma
taroskeun kanu kaschep atawa nu geulis
kanu ngarochmat jeung nu ngachormat…

1 mei 2008
hari buruh internasional
ulang tahun istriku tercinta

11 Comments

  1. Wassalam walaikum, saya bukan orang Sunda tapi ingin tau lebih banyak tentang Eyang Raden Surya Kencana, yang saya tau Eyang itu sebetulnya bukan lahir di Kota Bogor tapi kenapa jasanya itu sangat besar terhadap Kota Bogor dan sebenarnya makamnya itu berada dimana? Dari beberapa orang katanya Eyang Raden Surya Kencana tidak meninggal tapi sirna, apakah itu benar? Dan keramat yang ada di dalam Kebun Raya Bogor itu keramat siapa dan sejarahnya gimana? Apakah beliau masih ada hubungannya dengan Eyang Raden Surya Kencana? Mohon informasinya. Terima kasih atas perhatiaanya dan waktunya.

    • coba cari dulu di google atau yahoo, kalo nggakketemu juga, mari kita cari sama-sama sampai ketemu…ok ?

  2. sakedik-kedikeun dikumpulkeun…..
    cag

    • adriana-cisayong
    • Posted Séptémber 24, 2009 at 2:47 am
    • Permalink
    • Waler

    ass.wr.wb.
    pangling.lawas urang teu amprok.
    iraha salira ka cisayong ?

    wassalam
    adriana

  3. Cisayong…we love too


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: